1. grafische rekenmachine

De top 10 beste grafische rekenmachine van 2024

Met veel enthousiasme wordt er door studenten gezocht naar de perfecte grafische rekenmachine. Het kiezen van de juiste machine lijkt altijd een moeilijke taak te zijn; er zijn immers zoveel verschillende te vinden. Een goede rekenmachine is een enorme uitkomst bij het oplossen van complexe formules. Daarom is het belangrijk dat je de beste optie kiest. In dit artikel zullen wij je begeleiden bij het kiezen van de top 10 grafische rekenmachines.

Beste grafische rekenmachine kopen? Dit zijn de 10 beste grafische rekenmachines van 2024!

Ben je voor in je kantoor op zoek naar een nieuwe grafische rekenmachine? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Een grafische rekenmachine is namelijk niet zomaar een grafische rekenmachine. Binnen het huidige aanbod kom je veel verschillende varianten tegen.

Je zou daarom goed over je wensen na moet denken. Ook zou je kritisch naar het huidige aanbod moeten kijken. Bij Thuiskantoortips.nl helpen wij je hier graag een handje bij! Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar de 10 beste grafische rekenmachine van dit moment. Ontdek deze 10 unieke grafische rekenmachine hieronder.

Laatste aanpassing: 30 jul. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste grafische rekenmachine

Hoe hebben wij de 10 beste grafische rekenmachine geselecteerd?
Voor de selectie van de 10 beste grafische rekenmachine hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Per grafische rekenmachine hebben we naar de samenstelling, prijs, kwaliteit, voordelen en nadelen gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om een complete top 10 van de beste grafische rekenmachine aan te wijzen.

Ja, je kunt deze grafische rekenmachine review met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek zelf verricht hebben. Alle grafische rekenmachine die wij je aanraden, zouden wij zelf in ons thuiskantoor ook gebruiken.

Ja, dat is inderdaad het geval. Bij Thuiskantoortips.nl hebben we ervoor gekozen om niet met merken en fabrikanten samen te werken. Alle adviezen die wij geven, zijn hierdoor 100% onafhankelijk.

Auteur

Is je kantoor thuis op dit moment niet helemaal naar je wens? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Graag helpen wij je hier een handje bij. Dat is simpelweg één van mijn grootste hobby’s. Graag help ik andere mensen, maar nóg liever help ik mensen met het inrichten van hun thuiskantoor. Samen met een team van specialiste informeer ik je over de beste producten voor in je thuiskantoor.

30 jun. 2023
Moreno

Thuiskantoor specialist

Wij hebben de 5 beste grafische rekenmachines voor je geselecteerd

Kun je in je nieuwe thuiskantoor een nieuwe grafische rekenmachine gebruiken? In onze ogen kies je het beste voor één van de onderstaande 5 grafische rekenmachine. Deze 5 grafische rekenmachine zijn volgens ons de beste koop van dit moment, mede door enkele unieke eigenschappen. Neem de korte reviews door en ontdek welke grafische rekenmachine het beste op je wensen aansluit.

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is de perfecte tool voor studenten die hun kennis willen verbeteren. Met deze rekenmachine kun je niet alleen uitgebreid rekenen zoals je gewend bent, maar ook programmeren in Python. De Python App geeft je toegang tot een aantal unieke en krachtige programmeren functies, waarmee je complexe programma's kunt maken. Naast het programmeren met Python heeft de TI-84 Plus CE-T ook een aantal andere functies, zoals een geïntegreerde kalender, een verzameling financiële functies, een geavanceerde grafiekfunctie en een ondersteuning voor het weergeven van 3D-grafieken. Met deze functies kun je je kennis vergroten en verbeteren. De rekenmachine biedt een eenvoudig te gebruiken interface, waardoor je je snel kunt aanpassen aan de verschillende functies. De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is daarom een uitstekende keuze voor studenten die hun kennis willen verbeteren.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand.

5/5

Product naam: Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand. Productbeschrijving: De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand is voorzien van een LCD kleurenscherm met 8 regels x 21 karakters. De grafieken en gegevens kunnen in 7 verschillende kleuren worden weergegeven. Het scherm is op te splitsen in Graph/Graph en Graph/Tabel. Met de bijgeleverde kabel kan de rekenmachine worden aangesloten op een andere rekenmachine of een PC en externe gegevensverwerkingsapparaten (datalogger type CLAB). Voor het maken van examens is er een examenmodus beschikbaar waarbij de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt is. De rekenmachine is voorzien van 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash waarmee updates gedownload kunnen worden via de app. De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand heeft een schuifdeksel en is 18,6 x 89,0 x 188,5 mm groot. Het gewicht is 272 g (batterijen inbegrepen). De rekenmachine is voorzien van 4 AAA (LR03) batterijen en heeft een garantie van 3 jaar. Met de Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand kun je natuurlijk display, Natural V.P.A.M. en meer dan 65.000 kleuren gebruiken. Er is 28 waarden-/constantengeheugen beschikbaar. Verder kun je elementaire wiskunde, hyperbolische functies en inverse, omrekening van graden, radiaal en gon, sexagesimaal en decimaal, polair en rechthoekig, en eenheidomrekeningen uitvoeren en berekeningen voor basis n maken.

3. Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie.

5/5

De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX biedt een hoogwaardige oplossing voor studenten op het gebied van wiskunde en wetenschappen. Deze Duitstalige versie bevat 552 functies, waaronder een unieke "Natural Textbook Display" Natural V.P.A.M. die de invoer en uitvoer van natuurlijke notatie mogelijk maakt. Deze rekenmachine heeft een scherm met een resolutie van 63 x 192 pixels en een verhouding van 16:10 + 2 cijfers, wat vier keer hoger is dan een standaard rekenmachine uit de FX ES Plus-serie. Bovendien zit er een sterke processor en twee keer zoveel geheugen in de ClassWiz-serie. De Casio FX-991DEX wordt geleverd met een hardcase waar je de rekenmachine in kunt schuiven voor extra bescherming. Het formaat is 77 x 165,5 x 11,1 mm en het gewicht is slechts 90 g. Daarnaast kan deze wetenschappelijke rekenmachine zowel met zonne-energie als met een batterij (1x LR44) worden gevoed. De stijlvolle, duurzame constructie maakt deze rekenmachine ideaal voor studenten in alle leeftijden.

4. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine is een must-have voor alle studenten en professionals. Het is een sterke en veelzijdige rekenmachine met een aantal uitstekende functies, waaronder een hoge resolutie, backlight kleurenscherm, oplaadbare batterij en de Nederlandse examenstand. Deze grafische rekenmachine is voorzien van dezelfde eigenschappen als de TI-84 Plus CE-T, en is tevens voorzien van de innovatieve Python-app. Deze app is een geweldige toevoeging aan de rekenmachine en maakt het mogelijk om grafische weergaven te maken en gecompliceerde wiskundige problemen op te lossen. Daarnaast wordt deze rekenmachine geleverd met een verlengde garantie, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van je rekenmachine. Deze rekenmachine is dus een geweldige aankoop voor iedereen die wiskunde of andere technische onderwerpen studeert. Of je nu een student bent of professioneel werkt, de TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine is een uitstekende keuze.

5. HP Prime Graphing Calculator G2.

5/5

De HP Prime Graphing Calculator G2 is een revolutionaire rekenmachine. Het heeft een modern en intuïtief besturingssysteem dat iedereen kan gebruiken, waardoor leerkrachten en studenten het veel gemakkelijker en effectiever kunnen gebruiken. Het heeft een 3,5-inch multi-touch-enabled kleurenscherm dat met een vinger kan worden bediend. Daarnaast heeft de HP Prime een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die veel mensen al kennen van smartphones of tablets. De HP Prime Graphing Calculator G2 heeft veel functies die het leren en werken met wiskunde veel makkelijker en leuker maken. Het heeft een nauwkeurige grafische functie die nuttig is tijdens het visueel vergelijken en analyseren van gegevens. Het heeft ook een uitgebreide rekenfunctionaliteit, waardoor complexe berekeningen gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast heeft het ook een eenvoudige tekenfunctionaliteit, wat het mogelijk maakt om gemakkelijk te tekenen, te schetsen en te annoteren. De HP Prime Graphing Calculator G2 is een uitstekende keuze voor studenten en leerkrachten die op zoek zijn naar een intuitieve en gebruiksvriendelijke rekenmachine. Het heeft de perfecte mix van functies, waaronder grafische weergave, rekenfunctionaliteit en tekenfunctionaliteit. Ook is het voorzien van een kleurenscherm dat reageert op aanraking met een vinger, wat een gebruiksvriendelijke en intuïtieve ervaring biedt. Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en intuïtieve rekenmachine.

Nog eens 5 prima grafische rekenmachines voor in je thuiskantoor

Heb je hierboven nog niet de perfecte grafische rekenmachine gevonden? Geen nood aan de man. Ons team van specialisten is namelijk op zoek gegaan naar een complete top 10 van de beste grafische rekenmachine. Hieronder voorzien wij je ook over de 5 resterende grafische rekenmachine van alle mogelijke informatie. Neem ook deze reviews door en bepaal of één van deze varianten goed/volledig op je wensen aansluit.

6. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T.

5/5

Met de Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T hebben leerlingen een complete omgeving tot hun beschikking voor onderzoekend leren in de bètavakken. De handhelds hebben een krachtige processor en een verbeterd ontwerp met extra dynamische wiskundetoepassingen. Verder hebben ze alle vertrouwde functionaliteiten van TI. Met de bijbehorende leerlingen- en lerarensoftware vormen de handhelds en de computer of iPad® een geïntegreerd systeem, waarmee gegevens makkelijk kunnen worden verzameld en gebruikt. De TI-Nspire™ CX II-T handhelds bieden leerlingen een veelzijdige leerervaring. Ze kunnen gebruikmaken van geavanceerde tools zoals meervoudig wiskundig onderzoek en het modelleren van fenomenen met behulp van 3D-grafieken. Ook kunnen leerlingen met de handhelds rekenen met reële getallen, wetenschappelijke notatie en veel meer. Hierdoor hebben ze alle mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden op het gebied van bèta-onderwijs te verbeteren.

7. Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is een revolutionaire nieuwe tool voor studenten die graag op visuele en interactieve manieren leren. Met deze rekenmachine kunnen studenten verschillende wiskundige concepten en formules gemakkelijk begrijpen, wat het leren van problemen een stuk interessanter maakt. Deze rekenmachine biedt de studenten de mogelijkheid om verschillende resultaten en grafieken tegen elkaar af te zetten om zo hun begrip te verdiepen. Ze kunnen ook verschillende formules invoeren en de resultaten onmiddellijk beoordelen. Dankzij deze functies kunnen studenten betere prestaties behalen in STEM-klassen. Daarnaast biedt deze rekenmachine een grote verscheidenheid aan gebruikersvriendelijke tools zoals een ingebouwde notitiepagina, een uitgebreide bibliotheek van opdrachten, tutorials en meer. Deze functies maken het leren van wiskunde en natuurkunde een stuk gemakkelijker. Bovendien heeft deze rekenmachine een schitterende kleurenscherm met een hoge resolutie, waardoor de studenten de resultaten en grafieken veel duidelijker kunnen bekijken.

8. TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel.

5/5

De TI-84 Plus CE-T Python Edition biedt een uitstekende kans voor het verbeteren van je wiskundig denkvermogen. Met een vergelijkbare set functies als zijn voorganger, de TI-84 Plus CE-T, heeft deze editie ook de nieuwe Python App. Deze app biedt studenten de mogelijkheid om Python-programma's te schrijven, testen en uitvoeren. Daarnaast heeft deze calculator een hoge resolutie, backlight kleurenscherm dat makkelijk te lezen is. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je de calculator langer kunt gebruiken zonder batterijen te hoeven vervangen. Bovendien wordt deze calculator geleverd met een Nederlandse examenstand, die verplicht is bij alle wiskundeexamens. De TI-84 Plus CE-T Python Edition wordt geleverd met een beschermhoes om je calculator te beschermen tegen krassen en stoten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot twee jaar voor nog meer gemoedsrust. Bovendien krijg je er een laadkabel bij zodat je de calculator gemakkelijk kunt opladen. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een optimale prestatie in de klas. Met de TI-84 Plus CE-T Python Edition krijg je de kans om te excelleren in wiskunde.

9. Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine is de ideale keuze voor de meest veeleisende rekenaar. Met zijn hoge resolutie kleurenscherm met helder backlight en slanke en lichte design, biedt deze rekenmachine alle functionaliteiten die je nodig hebt. Daarnaast kun je afbeeldingen aan grafieken toevoegen – een functie die je niet bij andere modellen zal vinden. De TI 84-Plus CE-T Grafische rekenmachine is energiezuinig en heeft een oplaadbare batterij, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Daarnaast is deze versie goedgekeurd voor het centraal eindexamen HAVO & VWO en International Baccalaureate® (IB), dus je kunt er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent. Kortom, deze rekenmachine is de perfecte keuze voor professioneel gebruik of school.

10. HP Prime Grafische Rekenmachine.

5/5

De HP Prime Graphing Calculator van HP is een revolutionaire handheld rekenmachine, ontworpen voor professionele gebruikers. Het is een krachtige, draagbare apparaat met een touchscreen dat de perfecte oplossing biedt voor een breed scala aan wiskundige taken. Met een indrukwekkende verzameling van geavanceerde functies, waaronder 3D-grafieken, functie-analyse, matrix-bewerkingen en gedetailleerde statistische functies, biedt de HP Prime Graphing Calculator een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor wiskundige problemen. De HP Prime Graphing Calculator biedt een intuïtief touchscreen-interface, waarmee gebruikers hun taken snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Met de geïntegreerde wiskundige databases kunnen gebruikers bekende formules en definities bekijken in een handomdraai. Dankzij de gebruiksvriendelijke drag-and-drop-interface kunnen gebruikers hun resultaten snel en gemakkelijk verwerken. Bovendien biedt de HP Prime Graphing Calculator een aantal handige tools waarmee gebruikers hun resultaten in verschillende stijlen kunnen presenteren, waaronder tabellen, grafieken en kaarten. Met deze functies kan de HP Prime Graphing Calculator een waardevolle bron van informatie zijn voor zowel studenten als docenten die complexe wiskundige problemen moeten oplossen.

Onze laatste woord over grafische rekenmachine

Met de bovenstaande top 10 ben je altijd verzekerd van de beste tool voor je eigen persoonlijke grafische rekenmachine-behoeften. Uiteindelijk zal jij de keuze maken die het beste bij je wensen aansluit. Kijk goed naar de opties en de verschillende aspecten. Zo weet je zeker dat jij het product kiest dat het best bij jou past. Gelukkig is de keuze uit de selectie top 10 grafische rekenmachines een stuk makkelijker gemaakt. Ook al zijn deze apparaten variërend in prijs, ze zullen allemaal hun nut voor je verwezenlijken. Het is aan jou om te bepalen welk product het beste bij je past. Of je nu een professionele of een particuliere gebruiker bent, je kunt zelf je behoeften en wensen beoordelen en de beste grafische rekenmachine vinden. Neem de tijd om alles te vergelijken en ga uiteindelijk voor het product dat het beste bij je past!

Onze laatste woord over grafische rekenmachine

Eerder in dit artikel heb je kennis kunnen maken met de 10 beste grafische rekenmachine. Over deze 10 varianten zijn wij uitermate te spreken, mede door het feit dat elke grafische rekenmachine op zijn eigen manier uniek is. Dit biedt in ieder geval voldoende keuzemogelijkheden. Tegelijkertijd kan dit het ook lastig maken om de juiste knoop door te hakken. Daarom raden wij je graag het volgende aan:

- Kijk goed naar je thuiskantoor

Het is allereerst aan te raden om goed naar je thuiskantoor te kijken. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe thuiskantoor? Hoe wil je je nieuwe thuiskantoor idealiter inrichten? Welk grafische rekenmachine lijkt het beste in je huidige thuiskantoor te passen? Dit zijn enkele zaken waar je op voorhand al goed naar moet kijken.

- Hoeveel geld wil je uitgeven voor de grafische rekenmachine?

Je hebt uiteraard ook nog met je budget te maken. Als je naar bovenstaande 10 grafische rekenmachine kijkt, zie je dat de prijzen aardig uiteenlopen. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf goed over je budget na te denken.

- Wat verwacht je van je nieuwe grafische rekenmachine?

Wat is precies de reden dat je een nieuwe grafische rekenmachine wilt kopen? Welke functie moet de grafische rekenmachine nieuwe vervullen? Door over dergelijke vragen na te denken, ben je in staat om een schifting in het aanbod te maken.

Daarbij raden wij je ook nog aan om goed naar de kwaliteit te kijken. Als je een nieuwe grafische rekenmachine koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Kies daarom altijd voor één van de beste grafische rekenmachine van dit moment.