1. mechanische toetsenbord

De top 10 beste mechanische toetsenbord van 2024

De zoektocht naar het beste mechanische toetsenbord is belangrijk, maar niet eenvoudig. Met een enorm aanbod aan verschillende modellen is het maken van een weloverwogen keuze een opgave. Omdat iedereen op zoek is naar het perfecte mechanische toetsenbord, hebben we een top 10 samengesteld. In dit artikel gaan we uitleggen waarom het belangrijk is om een goede keuze te maken en welke mechanische toetsenbord het beste zijn.

Beste mechanische toetsenbord kopen? Dit zijn de 10 beste mechanische toetsenborden van 2024!

Ben je voor in je kantoor op zoek naar een nieuwe mechanische toetsenbord? Dan is het zaak om een goede vergelijking te maken. Een mechanische toetsenbord is namelijk niet zomaar een mechanische toetsenbord. Binnen het huidige aanbod kom je veel verschillende varianten tegen.

Je zou daarom goed over je wensen na moet denken. Ook zou je kritisch naar het huidige aanbod moeten kijken. Bij Thuiskantoortips.nl helpen wij je hier graag een handje bij! Wij zijn namelijk alvast op zoek gegaan naar de 10 beste mechanische toetsenbord van dit moment. Ontdek deze 10 unieke mechanische toetsenbord hieronder.

Laatste aanpassing: 28 jul. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de beste mechanische toetsenbord

Hoe hebben wij de 10 beste mechanische toetsenbord geselecteerd?
Voor de selectie van de 10 beste mechanische toetsenbord hebben wij een uitgebreid onderzoek verricht. Per mechanische toetsenbord hebben we naar de samenstelling, prijs, kwaliteit, voordelen en nadelen gekeken. Uiteindelijk zijn we hierdoor in staat geweest om een complete top 10 van de beste mechanische toetsenbord aan te wijzen.

Ja, je kunt deze mechanische toetsenbord review met je ogen dicht vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij het onderzoek zelf verricht hebben. Alle mechanische toetsenbord die wij je aanraden, zouden wij zelf in ons thuiskantoor ook gebruiken.

Ja, dat is inderdaad het geval. Bij Thuiskantoortips.nl hebben we ervoor gekozen om niet met merken en fabrikanten samen te werken. Alle adviezen die wij geven, zijn hierdoor 100% onafhankelijk.

Auteur

Is je kantoor thuis op dit moment niet helemaal naar je wens? Dan is het zaak om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Graag helpen wij je hier een handje bij. Dat is simpelweg één van mijn grootste hobby’s. Graag help ik andere mensen, maar nóg liever help ik mensen met het inrichten van hun thuiskantoor. Samen met een team van specialiste informeer ik je over de beste producten voor in je thuiskantoor.

30 jun. 2023
Moreno

Thuiskantoor specialist

Wij hebben de 5 beste mechanische toetsenborden voor je geselecteerd

Kun je in je nieuwe thuiskantoor een nieuwe mechanische toetsenbord gebruiken? In onze ogen kies je het beste voor één van de onderstaande 5 mechanische toetsenbord. Deze 5 mechanische toetsenbord zijn volgens ons de beste koop van dit moment, mede door enkele unieke eigenschappen. Neem de korte reviews door en ontdek welke mechanische toetsenbord het beste op je wensen aansluit.

1. AULA F3261 RGB Mechanisch bedrade gaming toetsenbord 61keys Qwerty Hot swap Red switch.

5/5

Dit AULA F3261 RGB bedrade gaming toetsenbord biedt een geweldige gamingervaring voor gamers. Met zijn 29 RGB achtergrondverlichtingsmodi, 8 enkelkleurige achtergrondverlichting en 1 full-color achtergrondverlichting, meerdere helderheidsniveaus en ademhalingssnelheden die kunnen worden aangepast, kun je 16,8 miljoen kleuren aanpassen. De toetsen zijn van een hoge kwaliteit en hebben een ergonomisch ontwerp, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en een langere levensduur hebben. Met de macro-programmeerfunctie kun je ook de gewenste sneltoetsfuncties aanpassen. Het toetsenbord heeft ook twee opvouwbare standaards met stabiele posities om te voldoen aan verschillende behoeften. Wat bijzonder aan dit mechanische toetsenbord is dat de toetsen hot-swappable zijn. Dit betekent dat je de schakelaars kunt vervangen wanneer je maar wilt, ondersteunen zowel 3-pins als 5-pins schakelaars. De rode schakelaars zijn zacht en stil, wat ervoor zorgt dat je fijn kunt gamen zonder al te veel geluid te maken. De RGB lichtstrips aan beide zijden van het toetsenbord en het transparante materiaal op de keycap-personages, zorgen voor een charmante omgeving om 's nachts in te gamen.

2. AULA F2058 RGB mechanisch gaming toetsenbord QWERTY blue switch.

5/5

Met het AULA F2058 RGB mechanisch gaming toetsenbord kun je genieten van een professioneel gamingervaring. Het toetsenbord is voorzien van een QWERTY lay-out met RGB-verlichting. Deze verlichting zorgt voor een prachtig, kleurrijk effect in het donker. Bovendien zijn er Cherry MX Blue Switches voor een reactieve en responsieve aanvoelen. De AULA F2058 is voorzien van een ergonomische ontwerp dat comfort biedt voor lange uren van gamen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat. Het toetsenbord beschikt ook over een aantal functietoetsen, waaronder een multimedia-knop voor snelle toegang tot een aantal media-instellingen. Het toetsenbord is ook voorzien van een handig anti-ghosting-systeem dat ervoor zorgt dat alle toetsaanslagen worden geregistreerd, zelfs als je meerdere toetsen tegelijkertijd indrukt. Kortom, de AULA F2058 is een uitstekend mechanisch gaming toetsenbord dat je een professionele gamingervaring biedt. Met zijn QWERTY lay-out, RGB-verlichting, Cherry MX Blue Switches, ergonomisch ontwerp en anti-ghosting-systeem, zal dit toetsenbord je helpen om je game-skills naar een hoger niveau te tillen.

3. Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord 100keys Rode Switch Qwerty Mechanical RGB Backlight Keyboard.

5/5

Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord heeft een uniek ontwerp met 100 toetsen. Het toetsenbord heeft een compacter ontwerp en een rode schakelaar voor een betere respons. Het heeft een QWERTY-indeling en voorziet in RGB-verlichting voor een schitterendere kleurencombinatie. Elke toets is voorzien van een individuele LED-verlichting voor een betere helderheid. Het toetsenbord heeft ook een ingebouwde USB-poort voor een snellere gegevensoverdracht. De Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord heeft ook een anti-ghosting-functie die verdubbelaars en toetsen combinaties kan onderscheiden. De speciale sneltoetsen maken het mogelijk om meerdere toetsen tegelijkertijd in te drukken voor een betere gaming prestaties. Het toetsenbord heeft ook een ergonomisch ontwerp met een zacht toetsenbordoppervlak en een verstelbare hoogte voor een comfortabele en gemakkelijke bediening. De Fuegobird K3 Mechanisch Gaming Toetsenbord is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een krachtig en stijlvol toetsenbord met de beste prestaties.

4. K30 Mechanisch Gaming Toetsenbord Bedraad Game keyboard met kabel Led RGB verlichting.

5/5

K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is perfect voor professionele gamers die de beste prestaties willen. Het is uitgerust met een mechanisch toetsenbord en komt met 104 toetsen, NKRO, lichtgevende blauwe schakelaar en RGB backlit. De toetsen zijn ontworpen met een precisie-layout en hebben een goede reactietijd. Ze zijn gericht op duurzaamheid, waardoor het een ideale oplossing is voor gamers die vaak een toetsenbord gebruiken. Het toetsenbord is ook voorzien van lichtgevende blauwe schakelaar, waardoor de prestaties en het comfort verbeteren. De RGB-backlit-verlichting maakt het ook gemakkelijker voor gamers om de toetsen in het donker te zien. Het toetsenbord is compatibel met Windows 10/8/7 / XP / Vista, Mac OSX, Linux en alle andere besturingssystemen die USB-ondersteuning hebben. Daarnaast is het toetsenbord ontworpen met een ergonomisch ontwerp, waardoor het een comfortabele ervaring biedt voor lange gaming-sessies.

5. XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord Windows/Mac game toetsenbord blue switch Mechanical Keyboard.

5/5

XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord is een revolutionaire nieuwe manier om te gamen. Deze gaming toetsenbord is voorzien van mechanische toetsen met een zwevende toetsenstructuur, waardoor het licht en comfortabel aanvoelt. De rode, groene en blauwe schakelaars bieden een aangename aanraakgevoeligheid en de krachtige RGB-verlichting zorgt voor een schitterende, kleurrijke gaming-ervaring. De toetsen zijn gericht op snelheid en responsiviteit, en de afneembare muismat past perfect bij je behoeften. Daarnaast biedt XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord de mogelijkheid om meerdere toetsaanslagen tegelijkertijd uit te voeren, waardoor je meer controle hebt over je game-ervaring. Ook wordt het toetsenbord geleverd met een anti-ghosting functie, die ervoor zorgt dat je zelfs de meest complexe aanpassingen en acties kunt uitvoeren zonder problemen. Het toetsenbord is compatibel met Windows en Mac-besturingssystemen, zodat je het op je gaming-pc of laptop kunt gebruiken. Kortom, XUNFOX K80 RGB mechanisch 87keys TKL gaming toetsenbord is de perfecte keuze voor een uitzonderlijke game-ervaring.

Nog eens 5 prima mechanische toetsenborden voor in je thuiskantoor

Heb je hierboven nog niet de perfecte mechanische toetsenbord gevonden? Geen nood aan de man. Ons team van specialisten is namelijk op zoek gegaan naar een complete top 10 van de beste mechanische toetsenbord. Hieronder voorzien wij je ook over de 5 resterende mechanische toetsenbord van alle mogelijke informatie. Neem ook deze reviews door en bepaal of één van deze varianten goed/volledig op je wensen aansluit.

6. SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY.

5/5

Het SteelSeries Apex 5 RGB Hybride Mechanisch Gaming Toetsenbord is een high-end gaming toetsenbord dat ontworpen is voor een probleemloze en betrouwbare prestaties. Met zijn compacte formaat is het de perfecte partner voor gamers die op zoek zijn naar een toetsenbord dat geschikt is voor alle soorten spellen, van casual tot competitief. De Apex 5 heeft een premium hybride mechanisch toetsenbord dat een combinatie biedt van prestaties en comfort. Het heeft een aantal functies waarmee je het meeste uit je gaming ervaring kunt halen. Het toetsenbord is voorzien van RGB-verlichting waarmee je het keypad kunt personaliseren naar jouw persoonlijke stijl. Ook is het uitgerust met media- en macrotasten die het controleren van muziek en video's eenvoudig maken. Het toetsenbord is ook uitgerust met een GameSense-technologie die je in staat stelt om informatie rechtstreeks te lezen van je favoriete games. Deze informatie wordt vervolgens naar je RGB-verlichting gestuurd, waardoor je real-time feedback kunt krijgen over je gameplay. Daarnaast heeft het toetsenbord ook een magneetdeksel dat je kunt verwijderen om het toetsenbord schoon te maken. Kortom, de SteelSeries Apex 5 is de perfecte optie voor gamers die op zoek zijn naar een krachtig en veelzijdig toetsenbord. Het is een krachtig toetsenbord met e.

7. HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord QWERTY 61 Keys Blue Switch.

5/5

HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, hoogwaardig gaming toetsenbord. Het toetsenbord is voorzien van 61 QWERTY toetsen, Blue Switch technologie en een RGB achtergrondverlichting. De Blue Switch technologie biedt een extreem stille werking met een zeer korte veerdruk. Dit zorgt voor een responsief en comfortabel gevoel tijdens het spelen. Daarnaast is de RGB achtergrondverlichting instelbaar met 16,8 miljoen kleuren. Hiermee kunt u het toetsenbord op een unieke manier verlichten. Voor extra gemak biedt dit toetsenbord een FN + WIN-toetscombinatie, waarmee de WIN-sleutel kan worden vergrendeld en de APP-sleutel kan worden geactiveerd. Dit is handig om toetsenbordbewegingen onbedoeld te voorkomen tijdens het spelen. De HXSJ V900 RGB bedrade mechanisch gaming toetsenbord is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, hoogwaardig gaming toetsenbord. Het toetsenbord is voorzien van 61 QWERTY toetsen, Blue Switch technologie en een RGB achtergrondverlichting. De Blue Switch technologie biedt een extreem stille werking met een zeer korte veerdruk, waardoor het een responsief en comfortabel gevoel geeft tijdens he.

8. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO.

5/5

Met de Logitech MX Mechanical kun je profiteren van precieze controle en responsieve feedback. De toetsen zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan en bieden je een betrouwbare prestatie. De toetsaanslag is licht, responsief en geruisloos, zodat je de focus kunt houden op het typen. Dankzij het verlichtingssysteem heb je altijd een duidelijk zicht op de toetsen. Het toetsenbord is voorzien van Logitech's Easy-Switch technologie, waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen meerdere apparaten. Het toetsenbord wordt geleverd met een USB Type-C oplaadkabel, voor een draadloze connectiviteit. De Logitech MX Mechanical is compatibel met computers met een QWERTY ISO-indeling.

9. Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch.

5/5

Het Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch is een toetsenbord dat speciaal is ontworpen voor gamers. Het is gemaakt met duurzame materialen, waardoor de kwaliteit en duurzaamheid van het toetsenbord wordt gegarandeerd. Het toetsenbord is voorzien van een RGB-achtergrondverlichting die in 16.8 miljoen kleuren kan worden ingesteld. De QWERTY Blue Switch is ontworpen om een reactietijd van minder dan 0,2 milliseconden te bieden, waardoor je precies en razendsnel kunt reageren. Daarnaast hebben de toetsen een levensduur van maar liefst 50 miljoen toetsaanslagen. Het toetsenbord beschikt oder 12 multimedia knoppen waarmee je snel muziek kunt regelen, het volume kunt aanpassen en het scherm kunt vergrendelen. Het toetsenbord is ook voorzien van een geïntegreerde handpalmsteun, waardoor je handen comfortabel kunnen worden ondersteund tijdens langere gaming sessies. De kabel is gemaakt van duurzaam kobalt en is 1.8 meter lang, waardoor je het toetsenbord overal kunt gebruiken. Het toetsenbord is gemakkelijk te installeren met een plug-and-play-verbinding. Met dit Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch kun je genieten van de ultieme gamingservaring.

10. XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord 68Keys Bluetooth/2.4G/Line 3modes Low Brown Switch RGB LIGHT.

5/5

XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord is het perfecte toetsenbord voor degenen die een betrouwbare, duurzame en gebruiksvriendelijke ervaring nodig hebben. Het is ontworpen met een Low-Key BrownSwitch, een mechanisch toetsenbord dat zorgt voor een stille en ontspannen typervaring. Het biedt een uitstekende tactiele feedback, waardoor uw typen meer accuraat en snel wordt. Het toetsenbord is ook voorzien van kleurrijke verlichting voor een betere sfeer en meer plezier tijdens het typen. U kunt de verlichting aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur met verschillende kleuren en effecten. Het heeft ook een lange batterijduur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de batterij die leeg raakt tijdens het typen. Verder biedt het toetsenbord een draadloze verbinding met uw computer, tablet of telefoon met Bluetooth, 2.4G en een kabel. U kunt meerdere apparaten verbinden met hetzelfde toetsenbord en gemakkelijk tussen de verschillende verbindingen schakelen. Bovendien is het toetsenbord ook lichtgewicht en draagbaar, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen naar een andere locatie.

Onze laatste woord over mechanische toetsenbord

Er is bovendien veel variëteit te vinden als het gaat om mechanische toetsenborden. Uit bovenstaande top 10 hebt u waarschijnlijk al uw keuze gemaakt, maar het is altijd goed om verder te kijken om te zien of er meer mogelijkheden zijn voor u. Neem een goede kijk op het budget dat u hebt, de functies waar u naar opzoek bent en past aan uw persoonlijke stijl, dan zult u zeker de perfecte optie vinden. Het is altijd belangrijk om goed onderzoek te doen voordat u een mechanisch toetsenbord aanschaft. U bent waarschijnlijk al een heleboel te weten gekomen over deze producten door de top 10 die wij hierboven hebben gepresenteerd. Maar als u echt uw tijd wilt nemen dan is het belangrijk dat je leest over wat er te vinden is, zodat je de beste optie voor uzelf kunt vinden. Als u alles hebt gelezen, vergeet dan niet om betoverd te zijn door de vele mogelijkheden die er zijn als het gaat om mechanische toetsenborden. Neem je tijd, vergelijk de verschillende opties en kies dan voor dat ene toetsenbord dat bij jouw behoeftes en stijl past.

Onze laatste woord over mechanische toetsenbord

Eerder in dit artikel heb je kennis kunnen maken met de 10 beste mechanische toetsenbord. Over deze 10 varianten zijn wij uitermate te spreken, mede door het feit dat elke mechanische toetsenbord op zijn eigen manier uniek is. Dit biedt in ieder geval voldoende keuzemogelijkheden. Tegelijkertijd kan dit het ook lastig maken om de juiste knoop door te hakken. Daarom raden wij je graag het volgende aan:

- Kijk goed naar je thuiskantoor

Het is allereerst aan te raden om goed naar je thuiskantoor te kijken. Welke eisen stel je precies aan je nieuwe thuiskantoor? Hoe wil je je nieuwe thuiskantoor idealiter inrichten? Welk mechanische toetsenbord lijkt het beste in je huidige thuiskantoor te passen? Dit zijn enkele zaken waar je op voorhand al goed naar moet kijken.

- Hoeveel geld wil je uitgeven voor de mechanische toetsenbord?

Je hebt uiteraard ook nog met je budget te maken. Als je naar bovenstaande 10 mechanische toetsenbord kijkt, zie je dat de prijzen aardig uiteenlopen. Dit maakt het des te belangrijker om voor jezelf goed over je budget na te denken.

- Wat verwacht je van je nieuwe mechanische toetsenbord?

Wat is precies de reden dat je een nieuwe mechanische toetsenbord wilt kopen? Welke functie moet de mechanische toetsenbord nieuwe vervullen? Door over dergelijke vragen na te denken, ben je in staat om een schifting in het aanbod te maken.

Daarbij raden wij je ook nog aan om goed naar de kwaliteit te kijken. Als je een nieuwe mechanische toetsenbord koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Kies daarom altijd voor één van de beste mechanische toetsenbord van dit moment.